Personelijke Update #2

Hallo Beauty's, vandaag is het zaterdag & voor de meeste onder jullie is de kerstvakantie begonnen! Normaal gezien komt er niet veel een artikel online in het weekend, maar vandaag is het een personelijke update! Ik zal jullie vertellen hoe het met me gaat :).

Hoe het met me gaat: 
Het gaat erg goed met me, voor mij is het nog geen vakantie want ik moet volgende week nog drie dagen werken! Mijn vaste uren zijn van 14u tot 18u, maar woensdag is het de dag van kerstavond en ik ga het vieren bij me ouders te samen met me twee broers & hun vriendinnen en tuurlijk gaat mijn vriend (Dimitri) ook mee! Gelukkig mag ik woensdag van 12u tot 16u werken zo heb ik tijd om mijn werkledij uit te doen en me te douchen en me transformeren in feestkleding, ik zie het volledig zitten! Wat ik vandaag zoal ga doen is achter boodschappen want heb bijna niets meer in huis, ik doe  niet zo graag de boodschappen maar het moet gebeuren! Dan gaan we achter badkamer tegels want in de kerstvakantie zal het wat werken zijn in huis, zoals onze toilet schilderen enz...! Ik heb vankantie tot 5 januari :). Ook ga ik vandaag nog eens langs bij het kruidvat want ik had gisteren op een MedeBloggers haar blog  een artikel gelezen van de Essence producten die het schap verlaten voor de lente/zomer collectie die in de plaats komt echt balen want me favoriete foundation waar ik geen puistjes van krijg gaat het schap verlaten, dus ga ik vandaag een paar backups halen! En als het dan in januari min 50% is ga ik er nog gaan halen dat ik zeker genoeg backups heb liggen!
Ook ga ik werken in me huis er komen tuurlijk artikels online op me blog, ik ga proberen om vooruit te werken :).
Hoe het gaat met mijn blog: 
Met men blog gaat het super! Elke dag schrijf ik met veel plezier een artikel voor jullie en jullie lieve reactie's maken mijn dag altijd goed! Mijn blog groeit met de dag, deze maand had ik een samenwerking voor de Palmolive actie & de producten moet ik nog ontvangen dus daar mag je zeker ook nog een artikel van verwachten! Nu met het weer loop ik gewoon wat achter met me product foto's echt balen! Ik ga dringend eens kijken voor softboxen & ooit ga ik nog een betere Camara aanschaffen om nog mooiere foto's te nemen! Ik probeer toch elke keer om leuke foto's te nemen, met mooiere foto's maakt het me blog aantrekkelijker! Als ik softboxen heb aangeschaft ga ik erover nadenken om video's op te nemen & een youtube kanaal te beginnen, alleen ben ik nog wat onzeker!
Dus ik ga me onzekerheid moeten aan de kant schuiven & het proberen en zien hoe het loopt en wat jullie er van vinden!


Ik ga het personelijke artikel afsluiten, ik ga echt vaker moeten een personelijke update plaatsen op me blog zo leer jullie me nog beter kennen!
Ik hoop dat je het leuk vond om het te lezen :).
Fijne weekend iedereen & ik zie jullie maandag terug liefs X 
Ps: maandag komt de Christmas winactie online!

Geen opmerkingen

Dankjewel voor je lieve reactie & hopelijk tot de volgende keer ❤️