Beyoncė Heat Wild Orchid Eau De Parfum!..

Hallo Beauty's, het weekend is voorbij en het is al terug maandag! Straks moet ik gaan werken tot 18u en morgnochtend heb ik een afspraak bij de kapster, wat ik ga doen met mijn haar weet ik nog niet! Beyoncė heeft een nieuwe parfum en vandaag laat ik de nieuwe Heat Wild Orchid Eau De Parfum zien, ik heb al eens een geurtje gehad van Beyoncė en ik ben dol op haar geurtjes! Kijken jullie mee? 
Bij het kruidvat was de 30ml uitverkocht dus heb ik de 15ml mee gedaan naar huis, de flacon vind ik heel erg mooi en luxueus! De flacon vind ik er ook zomers uitzien en heeft een mooie roze kleur, ik ben dol op roze!


Omschrijving: Beyoncė  Heat Wild Orchid is een opwindende, overheerlijke geur die een krachtige, vrouwelijke energie uitstraalt. 
De geur opent met een zinnenstrelend trio van granaatappel, kokoswater en boysenbes. In het hart omhult een karakteristiek bloemenduo van kamperfoelie en magnoliabloesem de vlinderorchidee en ontstaat een krachtig boeket. De in de basis sluimerende sexy noten van blond hout, huidmuskus en amber geven het parfum een sensueel karakter. 
De gracieuze hals van de flacon is omwikkeld met een gouden band met de naam van Beyoncė. De verpakking is een ode aan de schoonheid en sensualiteit van de vlinderorchidee, verstrengeld met zwarte organza en afgewerkt met een elegante gouden logo in reliëf en een symbolische B voor Beyoncė. 

Dit geurtje is momenteel mijn favoriet de geur is zoet en warm tegelijk en je ruikt subtiel het kokoswater, heerlijk! Deze parfum is perfect voor in de zomer maar ook de ideale geur voor in de 
zomeravond! 

Beyoncė heeft terug een heerlijke parfum ontwikkeld en ik draag nu het geurtje dagelijks. 
Beyoncė Heat Wild Orchid is te verkrijgen bij het kruidvat voor 14,65€,15ml
Ik wens jullie nog een fijne maandag, liefs X   
Geen opmerkingen

Dankjewel voor je lieve reactie & hopelijk tot de volgende keer ❤️