Persoonlijke Update #3Hallo Beauty's, vandaag is het tijd voor een persoonlijke update, het gaat goed met me en het is vandaag paasmaandag  en gelukkig ben ik een dagje thuis en heb ik van alles kunnen doen! Vrijdag wou ik op mijn laptop om een artikel te plaatsen en mijn laptop ging niet meer aan, erg raar want opeens kwam er een vloeistof uit mijn scherm en onderdaan de laptop! Ik heb meteen gebeld na mijn broer want hij weet veel over computers enz.., hij zei dat mijn batterij van mijn laptop is uitgelopen en dat de laptop dan ook meteen stuk is!Ik had dit totaal niet verwacht en ik was dan ook meteen kwaad want al mijn foto's van mijn blog ben ik kwijt, dus ik ga de komende dagen al de foto's opnieuw nemen dat ik terug deftige artikels kan typen want ik heb ondertussen al een nieuwe laptop, voor mij is het eventjes wennen want mijn oude laptop werkte met windows vista en nu is het windows 8.1 dus ik ken er totaal niets van en is het nog zoeken voor me hoe ik er moet mee werken enz..! Zaterdag ben ik met mijn mama naar Oostende geweest een onderonsje met ons tweetjes, we hebben daar geshopt maar ik heb mij wat ingehouden! bovenaan op de foto zijn mijn aankoopjes uit oostende. Zondag ben ik met Dimitri en mijn mama naar Sluis geweest want het was mooi weer en het was heerlijk om daar rond te wandelen en een terrasje te doen! En vandaag was het huishouden dagje en ik heb ons hele huisje gekuist en nu zit ik heerlijk te rusten in onze zetel! Strakjes ga ik nog wat blogs lezen en dan filmpje zien en naar bed want morgen moet ik terug gaan werken!

Hoe het gaat met mijn blog: met mijn blog gaat het erg goed ik zie mijn blog elke dag meer groeien! onlangs heb ik na lang nadenken een softbox gekocht voor nog betere foto resultaat en wat ben ik blij dat ik een softbox heb gekocht, want de foto kwaliteit is gewoonweg beter  en de kleuren komen beter over! Morgen ga mijn header van mijn blog veranderen want ik ben het al een beetje beu en Emke van  http://emkehaarleven.blogspot.be heeft voor mij een nieuwe header gemaakt en ik ben er heel erg blij mee! 
Ik ga nu afsluiten want ik zou maar blijven vertellen, morgen ga ik aan jullie mijn Blush stash laten zien en ik wens jullie nog een fijne paasmaandag en ik zie jullie terug morgen! 
Nog een fijne nachtrust liefs x 

1 opmerking


 1. chichandbagnews http://www.chichandbagnews.com
  2015chichandbag http://www.2015shoplvbags.com
  lv handbag shop  http://www.2015chichandbag.com
  louisvuittonstore  http://www.2015lvhandbagshops.com
  charming bagshops http://www.2015louisvuittonshop.com
  michaelkorsmks http://www.backpackbagchanels.com
  parajumpersoutletcollection
  chanelshops  http://www.michaelkorsmks.com
  shopslvbag  http://www.hollisteroutletestore.com
  cocobagsale  http://www.parajumpersoutletcollection.com
  cocobag absolutely stunning http://www.lvbagukshop.com
  cocobagsaleonline http://www.2015chanelshops.com
  jacketsalemalls hot sell http://www.2015cocobag.com
  Love your handbag http://www.2015shopslvbag.com
  bagoutlet http://www.2015louisvuittonlvbag.com
  globalhandbag  http://www.2015cocobagsale.com
  Like your style!Click us with popular fashion accessories
  tophandbag  http://www.2015baglvlouisvuitton.com
  louisvuittonhandbag http://www.2016bagshop.com
  Exquisite luxurylv http://www.2016handbag.com
  bagshoeshop http://www.cocobagsaleonline.com
  monclershopitaly http://www.onlinecocobag.com
  louisvuittonshop http://www.jacketsalemalls.com
  nobiscashops http://www.monclerujacket.com

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie & hopelijk tot de volgende keer ❤️