Douglas Make-up Lipstick/ Fashion Emergency!..

Hallo Beauty's, een eindje geleden heb ik voor de eerste keer een bestelling geplaats op de webshop van Douglas en ik zag dat ze nu ook make-up hebben van hun eigen merk! Mijn nieuwsgierigheid werd te groot en ik deed meteen een lipstick in mijn winkelmandje en vandaag ga ik de lipstick laten zien aan jullie, kijken jullie mee? 

 De huls van de lipstick is glanzend zilver met zwarte detials, ik vind de huls er chique uitzien alleen dat je snel je vinger afdrukken ga zien op de verpakking!


Aan de onderkant van de lipstick ziet je een sticker met de zelfste kleur zoals de lipstick, handig zo vind ik sneller de lipstick in mijn stash. De lipstick heeft ook een leuke naam gekregen  3 Fashion Emergency en na openen blijft de lipstick 18M houdbaar! 


Douglas omschrijft: Colour & Care lipstick van Douglas make-up bevat een rijke en Hydraterende textuur die zorgt voor onvergelijkbaar zachte lippen. De fluweelzachte en hydraterende lipstick bevat een luxe, zachte textuur en is gemakkelijk aan te brengen. De lipstick combineert het gevoel van een Hydraterende lippenstift met een stralende en intensieve kleur. 


De lipstick is mooi schuin afgesneden zo breng je moeiteloos en netjes de lipstick aan op je lippen! 


De swachts: Het pigment is erg goed! Het is een prachtig felle zomerse roze tint met een mooie glans , I love Itt! 


De lipstick brengt fijn aan op mijn lippen, het kleur vind ik echt prachtig! In het echt is de lipstick feller of op de foto. De lipstick voelt fijn aan op mijn lippen en ook voel ik de lipstick niet zitten, alleen jammer dat de lipstick erg romig is want na een maaltijd is de lipstick helemaal verdwenen op mijn lippen en is het tijd voor bij te werken. Maar toch ben ik tevreden met deze lipstick! 

De Colour & Care lipstick is te verkrijgen bij de Douglas filialen en op hun webshop Douglas.nl voor 12,95€. 

Wens jullie nog een fijne dag, 


Geen opmerkingen

Dankjewel voor je lieve reactie & hopelijk tot de volgende keer ❤️