Featured Slider

Unboxing / StyleTone Beautybox

Hallo beauty's, ik heb al eerder kennis gemaakt met de StyleTone Beautybox en deze maand heb ik weer een box ontvangen. Een box die er leuk uitziet en vol zit met leuke make-up of verzorgingsproducten. Iedere maand heeft de StyleTone Beautybox een nieuw thema, de thema voor januari is Goal Digger. Deze keer heeft deze box een feestelijke inhoud want StyleTone viert hun 2e verjaardag, leuk hé? Nieuwsgierig naar de inhoud? Kijk dan snel verder! 

Cheapass Zonnebril / Cripsy Bacon

Hallo beauty's, vandaag ga ik aan jullie een zonnebril laten zien van Cheapass Sunglasses. Het was geen gemakkelijk zoektocht naar een leuke zonnebril die er toch modern en klassevol uitziet, want voor mij is het belangrijk dat een zonnebril bij iedere outfit past maar op de webshop van Cheapass kan ik jullie vertellen dat het assortiment enorm uitgebreid is, dat ik zelf moeite had voor een keuze te maken tussen al die mooie zonnebrillen. Nieuwsgierig naar mijn nieuwe zonnebril? Kijk dan snel verder!  

Blog Update / Blog dip & Tijdelijk Stoppen Met Het Bloggen?

Hallo beauty's, het is alweer een aantal weken geleden dat ik nog een artikel online heb geplaatst op mijn blog en dat komt omdat er de afgelopen tijd enorm veel veranderd is in mijn leven. Ik heb jullie dan ook iets te vertellen, nieuwsgierig? Lees dan snel verder! 

Unboxing / StyleTone BeautyBox

Hallo beauty's, ik heb al eerder kennis gemaakt met de StyleTone Beautybox en deze maand heb ik weer een box ontvangen. Een box die er leuk uitziet en vol zit met leuke make-up of verzorgingsproducten. Iedere maand heeft de StyleTone Beautybox een nieuw thema, de thema voor december is Sparkles & Champagne. Deze keer heeft deze box een feestelijke inhoud, nieuwsgierig naar de inhoud? Kijk dan snel verder! 

De Limited Edition “Victorian Poetry” by CATRICE / HIGHLIGHTING PEBBLES

Hallo beauty's, Catrice heeft een prachtige limited Edition collectie uitgebracht namelijk Victorian Poetry een prachtige feestelijke collectie. Vandaag ga ik aan jullie de highlighting pebbles laten zien, nieuwsgierig naar dit pareltje? Kijk dan snel verder! 

Peggy Sage / Lipstick Palette

Hallo beauty's, ik heb een lipstick palette toegevoegd aan mijn stash van Peggy Sage want ik was erg nieuwsgierig en ik had nog geen lipstick palette in mijn stash. Ik ken het merk Peggy Sage niet maar het is altijd leuk voor nieuwe merken te ontdekken, vandaag ga ik deze prachtige lipstick palette laten zien aan jullie. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!